Velkommen til Vico Equense, Marina di Equa og Hotel Axidie.

Bli med Oslomalerklubberne på forsommertur nr. 8 til Sør-Italia.

Fredag 4. mai til lørdag 12. mai 2018. Vi har 30 plasser.
Påmelding snarest, og innen 31. oktober.

 

På vei til Vico Equense. Utsikt mot Vesuv.

 

Turen er for medlemmer av klubben vår. Vi reiser 4/5 kl.07.10 fra Gardermoen til Roma kl.10.20. Busstur til hotellet ca.3,5 timer. Retur lørdag 12/5 kl.07.00 med buss til Roma fra hotellet. Flyavgang kl.13.50.

 

PRISER:

Hotelloppholdet, 8 netter, betales av hver enkelt fredag før tilbakereisen. Prisene blir i år 130 euro for dobbeltrom eller leilighet pr.natt. (65 euro pr.pers.) Det koster 80 euro pr.natt i enkeltrom. Ekstraseng i leilighet koster 35 euro pr.natt. ( 3 personer som deler leilighet betaler da 55 euro pr.natt.)                                                                       Tillegg for rom med ekstra fin sjøutsikt er 20 euro pr.natt. Frokost inkludert.

Der er bygget et helt nytt “spa- og wellness” - område som er til fri benyttelse for oss.

 

Flyturene med Norwegian blir kr. 2887 pr.person. Bussturene tur-retur koster totalt kr.18000 med dagens eurokurs. Dette blir kr. 600 pr.person ved 30 deltakere og kr. 850 pr.person ved 20 deltakere. Arrangement og reiseledelse kr. 250 pr.person.

Totalt blir reisen da fra minimum ca. kr. 3737 til ca. maximum kr. 4037 pluss hotelloppholdet.

 

Vi bor på et sted uten gjennomgangstrafikk. Her er fredelig i uken, men ganske livlig i helgene.

Maten er god og fersk. Særlig på Ristorante Mustafa hvor vi oftest spiser middagene. Jeg reserverer plass til oss. Ellers er byen Vico Equense et par hundre trappetrinn opp veldig koselig med en fin, livlig piazza. Med buss og tog kommer man seg lettvint til Pompei, Sorrento, Napoli og Amalfikysten. Om man skulle få lyst til annet enn å male og tegne.

 

Hotellet har leiligheter i hageanlegget og rom i hotellbygningen. Hva foretrekker du? Det er sosialt malerfellesskap i hagen. Man kan være tre personer i leilighet. Egne rom, men felles bad og uteareal. Her er svømmebasseng, spa-anlegg og egen badestrand. Frokost spiser man i toppetasjen av hotellet, med en nydelig utsikt.

 

 Ved bassengkanten.

 

 

 Vinranker i hagen. Foto K. Wæhle.

 

 

Lørdag formiddag er det marked oppe i byen og vi kan spise lunsj på Pizza à Metro etterpå.

Dette er byens største og beste restaurant, og er berømt p.g.a en viss Luigi som på 1930-tallet begynte å lage pizza i rektangulær form, istedenfor rund. Revolusjon. Dermed kunne man bestille pizza i metervis. Og det gjør man. De har eget “Universitet” for pizzakokker i Vico!

 

 Metro.Lunsj  på uteterrassen. Foto E. Wæhle.

 

Jeg forslår en felleslunsj oppe i Seiano tirsdagen. Det er blitt tradisjon at vi besøker den engelsktalende, hyggelige Peppe. Turen opp til denne lille byen er flott, men bratt. Peppe pleier å spandere hjemmelaget likør etter lunsjen. Han kjører deg hjem om nødvendig!

 

 En strategisk benk på vei til Seiano.                    

 

 

 Peppe i aksjon.

 

Onsdagen blir det fottur. Vi tar lokalbussen fra Vico opp i fjellet. Derfra blir det vandring på Gudenes Sti - Sentiero Degli Dei - ned til Positano og lunsj. Tilbake med buss til Sorrento og en liten togtur derfra til Vico. OBS. For de som har friske bein!

 Hvor er denne berømte stien egentlig??

 

 Flott utsikt og landskap på vår vei.

 

Fellesmiddager, et par felleslunsjer og en stor utflukt er den foreløpige planen.

Intet er bindende, men for det sosiale og særlig for nykommere, er det greit med noen faste ting.

Før middager og lunsjer møtes man ved baren ved bassenget i god tid før kl.20 til middag og ca. kl. 13. til lunsj. Der det ikke er en annen plan. Mer detaljert program kommer siden.

 

En avsluttende utstilling på moloen blir det fredag før avreise.  Kanskje har du laget noe du vil vise?

 

Bli med da vel!

 

Kontakt Jan Hugo Eriksen pr. mail:  jan_hugo.eriksen@getmail.no

 

Du får beskjed fra meg i egen mail om innbetaling av kr.1000 i depositum etter bekreftet påmelding.

 

Hugo

 

OBS.

Verken Oslo Malerklubb eller reiseleder er ansvarlige for eventuelle hendelser under reise og opphold. Sørg derfor for å ha reiseforsikring for å dekke ekstrautgifter om uhellet skulle være ute. Reiseforsikring er også nødvendig å ha for å  få tilbakebetalt penger om du blir syk like før avreise.